Fusio Teszt - Egy új helyszínen!  

Teszt1 - A tervezeink szerint készülő négy új fözött bojli, első elkészült tagjának találkozása a halakkal! Csekkold meg!  

Elkészültek az idei új termékek, melyek a FeHoVa kiállításon lettek bemutatva. A bemutatóról egy kis film is készült, melyet megtekinthettek a King-Baits hivatalos Youtube csatornáján!

 

 

 

Minden év más és más, de van, ami örök, és ez a horgászat! Verebélyi Valentin vagyok, szenvedélyem a nagypontyok horgászata, és ha szabadidőm engedi, üldözőbe is veszem őket.

 

A palotavárosi forduló a tó telítettsége miatt, időponti problémák merültek fel. Az első forduló egyetlen lehetősége Június 2. (Vasárnap), amennyiben nem lesz 4. előselejtező a Method OB-ra. Ha igen az idei King-Baits Triatlon a megszokott módon 3 fordulóban fog lezajlani, melyek a következők:

Az idei évtől változás történik a verseny szabályzatában! A verseny a nevétől függetlenül négy fordulóban és négy helyszínen kerül megrendezésre a King – Baits szervezésében. Mind a 4 fordulóban a mezőny maximum 10 fős szektorokba lesz besorolva.

 

A King – Baits szervezésében kerül megrendezésre három fordulóban és három helyszínen, valamint az idei évben is megrendezésre kerül a Triatlon Extra, mely egy önmagában értékelendő verseny lesz. A verseny egyes fordulói önmagukban is díjazva lesznek (szektor első három helyezett, kupa),

„Ne versenyen próbálj ki egy számodra új technikát”

Ahogy az első fordulóban most is megkaptuk a hónap legviharosabb hétvégéjét. Így ismét az északi part adott otthont a versenynek.