https://youtu.be/rZ2erdZAM3E

 

 

Minden év más és más, de van, ami örök, és ez a horgászat! Verebélyi Valentin vagyok, szenvedélyem a nagypontyok horgászata, és ha szabadidőm engedi, üldözőbe is veszem őket.

 

https://youtu.be/ESrfHClbKDk

A palotavárosi forduló a tó telítettsége miatt, időponti problémák merültek fel. Az első forduló egyetlen lehetősége Június 2. (Vasárnap), amennyiben nem lesz 4. előselejtező a Method OB-ra. Ha igen az idei King-Baits Triatlon a megszokott módon 3 fordulóban fog lezajlani, melyek a következők:

Az idei évtől változás történik a verseny szabályzatában! A verseny a nevétől függetlenül négy fordulóban és négy helyszínen kerül megrendezésre a King – Baits szervezésében. Mind a 4 fordulóban a mezőny maximum 10 fős szektorokba lesz besorolva.

 

A King – Baits szervezésében kerül megrendezésre három fordulóban és három helyszínen, valamint az idei évben is megrendezésre kerül a Triatlon Extra, mely egy önmagában értékelendő verseny lesz. A verseny egyes fordulói önmagukban is díjazva lesznek (szektor első három helyezett, kupa),

„Ne versenyen próbálj ki egy számodra új technikát”

Ahogy az első fordulóban most is megkaptuk a hónap legviharosabb hétvégéjét. Így ismét az északi part adott otthont a versenynek. 

Összesen huszonnégy órájába telt tizenkét tűzoltónak, hogy közel ötvenhét kilogrammnyi halat kifogjon Mihálygergén a Komravölgyi víztározó vizéből. 

Elég erőteljes fejlesztésekkel indulunk a 2018-as évnek, amely keretén belül elsőnek igyekszünk bemutatni a csalik terén történt fejlesztéseinket. Ezen csalik az idei évtől egy összefoglaló néven (Feeder Csalik) kerülnek forgalomba. Természetesen az általános, fenekező, pontyozó horgászok is megtalálják benne számításukat.