Vajon milyen fejlesztéssel készül a King Baits az új szezonra? A bemutató cikkből természetesen kiderül!                                                                                               

 

Vajon milyen fejlesztéssel készül a King Baits az új szezonra? A bemutató cikkből természetesen kiderül!

A fúrt lebegő pellet egy hasznos koncepció lehet a mai csupafluo horgászvilágban, mert ez a termék bizony nem bocsájt ki semmiféle festékanyagot. Úgy is mondhatnánk, hogy csendben teszi a dolgát, lebeg, de épp annyira amennyire kell, két féle mérete is teljesen megfelelő majdnem minden békéshalas horgásznak, széles íz és színválasztékából mindenki tud magának tetszőt választani, és mivel a kiskereskedelmi ára 1000 forint alatt lesz, így talán  többfélét is megengedhet magának belőle az átlaghorgász is. Amikor az ember kibontja a dobozt, és ösztönösen beleszagol, érezni lehet hogy nem egy csak úgy összedobott pelletről van szó, hanem gondosan kikísérletezett arányú összetevőkből áll. Anyaga a legmagasabb minőségű tejfehérjékből és kevés növényi fehérjéből épül fel, mely összetevők ahogy már a King Baits-nél megszokhattuk, kizárólag 100% ban természetes anyagokból kerültek kiválasztásra, és akár emberi fogyasztásra is alkalmas lenne a minősége miatt. A pelletből a kioldódás során a vízbe kerülő ízanyagok halakban táplálkozási ingert váltanak ki, és mint fentebb említettem ezt nem fluo felhő formájában engedik ki magunkból, hanem a szem számára láthatatlan aroma kiáramlással.

Nem csak az íze, aromája, de színe is figyelmet felkeltő

Finomabb pecához a 8 mm-es pont megfelelő

A King Baits fúrt lebegő pellet 12 ízben kerül a boltok polcaira, ezek: eper-tejszín, fűszeres méz, ananászos-kekszes, meggy-szilva, world carp, fokhagyma-menta, mandula-fokhagyma, Mad carp, Fekete ribizli-polip, Puncs-méz, barack-kolbász, beef steak. Minden íz 8 és 11 milliméteres méretben létezik. Ebből következő széles íz, szín és méretválasztéka nagyon sokféle csalizási variációra ad lehetőséget.  Azonban figyeljünk rá, hogy ezt a csalit kizárólag horgon kívüli felkínálásra tudjuk használni: hajszálelőkén, szilikonkarikán de még keresztben tűzve csalitüskén is kiválóan megmarad, nem reped, nem törik. Mindezeken túl még egy nagyon fontos tulajdonsága, hogy lebeg! No nem annyira természetesen mint egy hungarocell golyó, de épp eléggé ahhoz, hogy egy másik süllyedő csalit  kellőképpen felemeljen, ha szendvicset kívánunk készíteni uszonyos barátainknak.

Csalitüskére húzva

Hajszálelőkén, stopperrel

Szendvicsként felfűzve (itt például egy szem epres kukoricával)

Szilikon hajszálelőkén egyet...

...vagy kettőt, ha így szimpatikus

Esetleg szilikon karikában felkínálva

Így éppen ideális!

Szendvicsként is jól mutat a vízben

Jól látható különbségek a csalizásnál, nagyon sokszor apróságokon múlik a siker

Szerencsére újra itt a tavasz, így mire ez a termékcsalád már minden viszonteladó polcára odakerül, addigra már vízparti beszámolókkal is jelentkezünk. Következő, hamarosan megjelenő képes beharangozónkban a King Baits másik idei újdonsága, a Magic Ball mutatkozik be, először itt a halat.hu oldalon!

Írás és fotók: Balogh Laci

forrás

halat.hu