Üdvözöllek!

 

Július hónapban lesz 20 éve, hogy megalkottam első két termékemet. Ezen évforduló kapcsán arra az elhatározásra jutottam, hogy én is támogatom - sokakkal egyetemben - a horgászsportot és az amatőr versenyzést.

Az ország 19 megyéjében és a fővárosban pályázat útján kiválasztunk 2-2 főt, akik élhetnek ezzel a lehetőséggel.

A különféle horgászati szakágaktól függetlenül lehet pályázni finomszerelékes úszós, feederes és bojlis kategóriában.

 

Az elbírálás alapja egy bemutatkozó és motivációs levél (kérlek, fektess nagy hangsúlyt a leveledben, hogy milyen vizeken, mennyit horgászol évente, milyen versenyeken veszel részt (nem az eredmények miatt vagyunk kíváncsiak, hanem vérbeli horgászokat szeretnénk támogatni))! A pályázat mindenképpen tartalmazza az elérhetőségeidet (név, cím, telefonszám, e-mail cím).

 

A kiválasztott pályázók jelentős kedvezményekben és támogatásokban részesülnek! Ezen kedvezményekről és támogatásokról csak a nyertes pályázók kapnak tájékoztatást.

 

Az elvárás a kiválasztott jelentkezőktől csak annyi, hogy folyamatos, őszinte, aktív résztvevője legyen a közösségi média felületünknek (facebook, instagram), vagyis a horgászatairól, versenyeiről készítsen fényképes (esetleg videós) beszámolót.

 

A támogatott horgászaink a kiválasztást követően csak és kizárólag King Baits termékeket használhatnak, ugyanúgy, mint a teszthorgászaink!

 

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kérlek, hogy csak a fentiek elfogásával küldd el pályázatodat!

 

Sok sikert a pályázáshoz!

 

 

Tari István

King Baits