Új taggal bővült kis csapatunk, egy ambíciózus fiatalember személyében! Pandy Ákos elmondása alapján fiatal kora ellenére már több éve eredményesen használja csaliainkat. A sikerek és eredmények alapján megfogalmazódott benne, hogy szívesen tartozna kis csapatunkhoz. Bemutatkozó pályázata alapján, amelyben kifejtette céljait, vállalásait, úgy döntöttem lehetőséget kap, hogy elérje áhított vágyát és elismert pontyhorgász, teszthorgász lehessen. Döntésemhez nagyban hozzájárult termékeimhez való hite és ragaszkodása. Aki ismer tudja, hogy számomra ez a legfontosabb.

 

Íme bemutatkozó írása:

"A nevem Pandy Ákos.                                                                                                                       

Minden horgásznak nagy  álma,hogy minél nagyobb, illetve több halat fogjon. 2006 óta horgászok, 4 éve bojlizom. Ez idő alatt sikerült számos nagy halat a kezeim között tartanom. Sok szép tavon jártam ,,kergetni,, a halakat. Mondanom sem kell, hogy szenvedélyemmé vált a pontyhorgászat.

Minden horgászat alkalmával keresem a jobb megoldásokat. Én a kapástalan időszakokban érzem leginkább a kihívást, próbálok variálni a csalikon, szerelékeken. Úgy gondolom, hogy bizonyos szituációkban kis apróságokon múllik a siker.

Büszkén kijelenthetem, hogy életem legnagyobb halát  a King Baits T1-es terméknek köszönhetem. Számomra ezek a csalik nem hiányozhatnak egyetlen túráról sem. Kapástalan időszakokban, már több alkalommal bebizonyították beléjük fektetett hitemet.

Szerencsésnek mondhatom magam, mivel az évtől tagja lehetek a King Baits csapatnak. Remélem termékeikkel további kapitális halakkal kerülhetek lencsevégre.   

 

Legnagyobb halaim :

·          22,20 kg  tükörponty (oldódó T1)

·         19,70 kg  nyurgaponty

·         18,40 kg  tőponty  (oldódó T1)

·         17,45 kg  tükörponty

 

Kedvenc vizem:

·         Verba tanya

·         Harsány

·         Kovács tó.

Pandy Ákos

Debrecen"

 

 

 

18,40 kg  tőponty  (oldódó T1)

 

22,20 kg  tükörponty (oldódó T1)

 

Tari István

King-Baits