Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is részt veszünk a PontyShow kiállításon teljes kínálattal, amelyekben fellelhetőek a régi, bevált termékeink, valamint a 2015-ös év újdonságai közül néhány. Sokak régi igényét teljesítjük az új, A.C.B. Bojli szériánkal, amely az úgynevezett "szórható" kategóriába tartozik. A jelző értelmezése az árfekvésre utal. Többek véleménye szerint a jelenlegi Elit és Prémium szériáink etetéshez túl borsos árúak. 2 évünk ment rá, hogy az olcsóbb kategória megalkotása ne párosuljon minőségromlással. Így sikerült egy szénhidrát alapú, stabil mixet összeállítani. 3kg-os kiszerelésben, 4 féle ízesítésben gyártjuk pillanatnyilag, amelyeket a PotyShown vásárolhattok meg első alkalommal! Az ára 3000Ft. Ettől lejjeb már képtelen vagyok menni az elveim feladása nélkül! A használhatóságra bizonyítékot Szabó Laci, a King-Baits - Taylor Carp Team tagja szolgáltat, aki e hónap 26-27-én két gyönyörű halat fogott, ezen bojlik használatával. A horgon természetesen Prémium kategóriás bojli volt. 

 

14,2 kg Hot Shot

 

 

17 kg Ghost Fish

 

Másik újdonságunk a Fluo Pop-Up Bojlik, 3 színben és méretben. 8mm a feedereseknek valamint 11mm és 14mm átmérőjű, több féle ízesítésben. A bojlik angliából, a CC Moore-tól importált alapanyagból készülnek általunk használt, ránk jellemző ízekben. Ez biztosíték, hogy a bojli hosszutávon megőrzi a Pop-Up Bojliktól elvárt tulajdonságokat. Új íz az elit kategóriában a Banana Spice, Fokhagyma-Hal valamint főzött bojlival is előrukkolunk 2 féle ízben. A feeder horgászoknak és az általános pontyhorgászoknak is tartogatunk meglepetéseket. 

 

 

A bojlik kizárólag a kiállításon, a márkaboltunkban Pásztó, Hunyadi út 4/b Fsz.9. valamint a www.kingbaitswebaruhaz.eu -n lesz beszerezhető, mivel ebbe az árba már nem fér bele kereskedelmi egység.

Aki küld e-mailt a cikk elolvasásáról a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, az a vásárlása mellé bojli ajándékcsomagot vehet át a helyszínen! 

 

A többit a kiállításon...Várunk mindenkit Szeretettel November 7-8-9-én a PontyShown! 

Tari István

King-Baits